Diskuse

Brexit a já

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že příliš podléháte katastrofickým scénářů, které do nás hustí média.

Brexit je naopak asi poslední šancí na reformu EU, aby se z ní znovu stalo fungující společenství především na ekonomické bázi. Politická nástavba, která nám byla vnucena bruselskými sociálními inženýry, se spoustou regulací a nesmyslnými zákony a dotacemi, znamená pouze celkové zaostávání za světovým vývojem a neschopnost řešit důležité problémy (migrace, energetika, obrana hranic EU atd.). Junker, Schultz, Mogherini, jsou takovými bruselskými Jakeši dnešní doby, kteří nechápou vlastní neschopnost a svoje špatná rozhodnutí nahrazují ještě horšími.

0 0
možnosti

J42a30r61a 11R11a48n33k

25. 6. 2016 21:49

R^Vidite to spravne a mnozi se jiz pobudili i v Britanii, nemuzou pochopit, ze sedli na lep Borisovym lzim.....

0 0
možnosti

Jsem pro Evropu, pro Evropu sjednocenou, pro Evropu, ktera pracuje na vytvoreni oblasti, kde clovek v Lisabonu bude hrdy byt spoluobcanem s poslednim obcanem Rumunska. Rivalitu necha jen pri fandeni fotbalu. (ME)

Zakladem teto me vidiny je v organizaci. Organizace, zalozena na principu 'rovnopravnosti' vsech zucastnenych. Na principu 'check and balance' (kontrola a rovnovaha) ve vsech rozhodnuti vedouci 'elity'. Ta sama, musi mit presna pravidla pri volbe, presna pravidla jejich kompetence a take pravidlo jejich odvolani. Do teto kompetence se 'elity' statu NESMI PLEST (p. Merklova a Turecko s Reckem)

Nejhlavnejsim ukolem NOVE EU je najit presne rozdeleni, kde EU rozhoduje a jak a presne urceni, kde suverenita statu zustava nezmenena!!!!!! Doufam v novy zacatek. Jen mam starosti s nasi ucasti na vytvoreni ceske skupiny pro vytvoreni nove EU. Nas premier mi osobne nedava zadnou nadeji v tomto ukolu.

0 0
možnosti

P93a46v31e53l 66M52a46c81h

24. 6. 2016 23:51

Pane Bernard dovolte me poznamenat ze Brexit se uskutecnil jako odpoved na snahy neomarxistu v Bruselu predelat tentokrat kazdeho obyvatele EU na nenarodniho evropskeho cloveka. Neni to tak davno co stejny typ lidi, vcetne kanclerky Merkelove zkousel totez z jejich socialistickym clovekem. Obycejni obcane maji dost predelavani lidi, politickych elit, politicke korektnosti, nuceni prijimat mezi sebe lidi, kteri nemaji nejmensi zajem se integrovat, vsemozneho zakazovani a omezovani (jako napr. svobody slova) atd atd. Myslenka spojene Evropy je prenadherna vec. Bohuzel problem je v tom ze se o jeji naplneni pokouseji spatni lide. Nejspise se blahosklone usmivate nad mym terminem neomarxiste, ale to je presne co tito lide jsou. Utopie nepracuje nikde na svete ale to jim nezabrani zkouset a zkouset znova a znova. Vzdy jen od tohoto typu lidi slysite: ti pred nami to delali spatne my to budeme delat lepe. Treba se jednou skutecne spojene Evropy dockame, ale jen tehdy, kdyz o to budou bojovat slusni lide a ne neomarxiste.

6 0
možnosti

J81a61r38a 41R37a24n96k

25. 6. 2016 21:49

Nic neni definitivni;-)

0 0
možnosti

"... aby se téměř celá Evropa shodla..." 8-o

To je právě ta největší lež eurohujerů! Občané evropských států se totiž na ničem mezi sebou neshodli, jejich jelity se jich pro jistotu na nic ani nezeptaly, dokonce řadu svých zásadních kroků ani nepředložily jako téma k volbám, dělalo se to prostě pokoutně, nad hlavami lidí. Celý ten ostudný příběh s vnucenou euroústavou, resp. jejím kamuflovaným lisabonským klonem (o němž se v Irsku muselo hlasovat opakovaně, aby výsledek dopadl "správně proevropsky") naprosto jasně i tomu největšímu prosťáčkovi ukazuje, že bruselští páni rozhodují ve stylu "o nás bez nás". A pak čumí jak tele na nová vrata, že EU má většina evropských národů v nelásce anebo rovnou plné zuby...

2 0
možnosti

Ochranářství prosazuje přes extrémní regulace právě sama EU

2 0
možnosti
Foto

Kdo vám nakukal, že Británie chce odejít z EU proto, aby zamezila volnému obchodu a pohybu osob a zboží?

4 0
možnosti

Nic takového jsem nenapsal ani jsem si nemyslel. Británie se rozhodla odejít a teď, jen pár hidin po tom, má silný bolehlav. Jsem přesvědčen, že zítra by referendum s touto zkušeností dopadlo jinak.

1 1
možnosti

Máte mou karmu a uznání za odvahu k vyslovení názoru, za který vám mnozí vyhubují.

2 4
možnosti

J77a53r26a 25R44a84n74k

25. 6. 2016 21:51

Neni to jen autoruv nazor:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1185x
Dívám se na svět bez předsudků.

Seznam rubrik